fakta

Undrat vad det är
För speciellt med kärleken
Dem har jag sett haft ljus omkring sig
Det strålat som ett himmelskt sken
Och jag har önskat då att jag fick känna så och drabbas av förälskelsen
Men ingen som ser ut som jag gör kan träffas av ett himmelskt sken



Jag aldrig tänkt på Quasimodo, men det är ju precis så jag känner.
I filmen är det ändå Frodo som malipulerar Quasimodo, han säger till honom att han är ett monster och påverkar honom så sjukt mycket. Det är med egna erfarenheter han inser att alla inte är grymma. Då tänker jag, vem är det som har påverkat mig? Varför tänker jag såhär? Jag har väl tagit åt mig av folks kommentarer och uttryck. Jag är en person som tar åt mig direkt om det kan tolkas negativt. Jag vet inte riktigt grunden till det, men om jag dyker djupt ner så kan jag hitta små vibbar. Jag vet inte ens när det började? Det måste ha börjat någonstans då man började tänka såhär. Eller så är alla såhär, hatar sitt utseende och har gett upp hoppet. Det dumma är att man kan hoppas i alla fall, men det slutar alltid i besvikelse... och det har väl gjort det mer till ett faktum.

Sååå jag

Mitt namn är                  och jag bor i          .
 Jag går andra året på det estetiska programmet med inriktning musik. Tiden går fort! Jag fyller 18 år nu i mars och tack vare det så planerar jag att ha körkort till sommaren. Jag har satt igång med teori kursen och ska kämpa på när jag har tid så att jag kan ha ett körkort i sommar.
Jag är en positiv-, glad-, trevlig- och rolig tjej som har lätt för att bemöta folk. Jag är van med att träffa nya människor och jag är lätt lärd när det gäller det mesta. Jag måste sysselsätta mig med saker och är väldigt aktiv.
På fritiden sysslar jag med allt möjligt. Jag är med i damlaget för handboll så jag tränar  två gånger i veckan. När det är serie-period så blir det matcher under helgerna. Jag spelar gitarr i skolan och piano på musikskolan. Jag drillar också, två gånger i veckan, och ska tävla med ett team i mars. När vi inte tävlar gör vi uppträdanden och vi har även uppvisningar med eld.
Foto är ett stort intresse för mig. Jag använder en systemkamera och tar med mig den på de flesta ställen och jag håller på mycket med redigering av dem också. Jag är väldigt pysslig och händig av mig så jag gör även egna smycken, egna kort som exempelvis grattiskort, ritar osv. Vad helst jag blir sugen på att göra.
Under veckodagarna nu när det är skola går den mesta tiden åt till att studera och sporta. Mina andra hobbys ägnar jag mig åt när jag är sugen och vännerna umgås jag mest med under helgerna.

Med vänliga hälsningar




Ja, sådan smöreri kan man få fram när man är desperat.
Jag gillar inte alls att söka jobb och det här är mitt första brev. Vad ska man skriva egentligen? Jag bara måste ha ett jobb i sommar och därför söker jag till er    ?  ska man säga att det är kul att sitta i kassan och jobba på något skitställe? Det är ju bara en sista utväg. Plus att det är lågkonjuktur nu med, så jag chansar på att det inte är så lätt att få jobb nu. Därför får man smöra lite till och det känns inte äkta. Nu måste man ju leva upp till de här kraven, att vara positiv, trevlig, glad osv. Jag är inte det? Inte alltid, dessutom kan jag vara motsatsen när jag är med människor jag inte trivs med, som gör mig osäker. Då drar jag mig tillbaka och bara är där i bakgrunden. Det kan man ju inte skriva i brevet, för då får man väl inget jobb. Så, ja... det är helt enkelt inte äkta.

En ny start

Äntligen så har jag kommit igång. En ny början! Jag har haft en blogg, men den blev inte som jag hade tänkt mig och alla fick reda på den. Nu ska jag börja skriva om från början, då ingen känner till mig. Jag ska bara skriva om allt jag känner för att skriva om. Det mesta kommer vara funderingar och tillbakablickar i mitt liv. Jag har så många tankar som måste ut. Tro inte att det är något speciellt. Det blir bara almäna saker som händer i allas liv! Men jag vill kunna dela mitt med andra, men inte så mycket så att jag kan dela det med nära och kära. Nu är det bara att börja.

RSS 2.0